JFK Multiservice

Telefonnummer

Telefonnummer

Kontakt

Kontaktinfo

Telefon

Adresse

Stenstuevej 21
9230 Svenstrup

Jimmi  Seiding

Jimmi Seiding

Indehaver

Udfyld formularen, og vi kontakter dig inden for 48 timer

Vi yder kompetent rådgivning og sætter en ære i at gøre dig tilfreds som kunde… Så når du kontakter os med din opgave, vil indehaver, Jimmi, svare på henvendelse og ofte aftale et tidspunkt med dig, hvor han kan komme ud at se og drøfte din opgave med dig. Der er nemlig ikke én opgave, som er ens, og for at sikrer, at du som kunde, får den rette vejledning, og at vi bedst muligt kan imødekomme jeres ønsker og drømme, er vi altid interesseret i at møde personligt op, inden vi kan beregne en pris. Dette gør vi også, netop for at sikrer, at du som kunde, får tilsendt et personligt skræddersyet tilbud med en pris, som bedst muligt matcher, de ønsker du har til det færdige resultat.

Så hvis du sidder med en mulig opgave, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan se opgaven og sende et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi realisere dine/jeres drømme.

Hvis du lader os varetage din opgave, er du sikret et samarbejde, hvor du inddrages gennem hele forløbet, og der løbende altid er mulighed for at henvende dig, hvis der skulle opstå tvivl, bekymring eller gerne vil tilføje noget ekstra. Hos JFK Multiservice er du sikret gennemsigtighed i hele processen, og du er også altid velkommen til at stille spørgsmål til det udarbejdet tilbud. Vi sætter en ære i, at du føler tryghed gennem hele processen, og at du står tilbage med et professionelt resultat, som du ikke vil fortryde og kan nyde i mange år frem.

Vi bestræber os altid på at svare på henvendelsen så hurtigst som muligt, så vi kan bestige og drøfte opgaven og sende dit uforpligtende tilbud. Hvis du takker ja, vil vi sammen kunne sætte kryds i kalender for estimeret startdato for dit projekt, så vi kan slå koldt vand i blodet og være sikker på, at dine drømme bliver til virkelighed.

Vi ser frem til at høre fra dig!